Yngre och vackrare genom självhypnos

Yngre och vackrare genom självhypnos

Hypnos erbjuder fantastiska möjligheter att avsevärt förbättra ditt liv. Idag kommer vi att dra nytta av denna positiva effekt av hypnos för att bibehålla och främja ett ungdomligt, fräscht utseende.

Knappast någon som går förbi en spegel kan motstå frestelsen att ta en titt. Vissa gör det så smygande, som om de borde skämmas för det. Samtidigt är det en legitim rättighet för varje människa att ta hand om sitt utseende, då detta till viss del är vårt visitkort. I livet är det första intrycket ofta avgörande.

Men snyggt utseende och god hälsa är inte på något sätt ungdomars privilegier. Man ser alltid äldre människor som alla avundas för sitt ungdomliga utseende och sin hälsa. Det är inte för inte som de säger: Du är så gammal som du känner dig. Faktum är att du kan vara ung i alla åldrar. Förutom en hälsosam livsstil är vår mentala inställning också avgörande. Denna mentala attityd är inget annat än våra tankars summer. Med var och en av våra tankar formar vi en del av vårt öde – vårt utseende och vår ungdomlighet bestäms också av oss själva.

Ett pålitligt och helt ofarligt sätt att bli yngre och vackrare är självhypnos. Här återupptäckte vi en del av mänsklighetens urgamla dröm om ungdomens källa. Med hjälp av självhypnos kan vi förändra vår inre attityd och vår yttre attityd på ett slående sätt. Hållningen stramar till, gången blir ungdomlig och elastisk igen, blicken klar och fast. Vi kan påskynda hårväxten, föryngra huden och ge vitalitet och hälsa till utseendet.

Kom ihåg att otaliga celler i din kropp dör varje sekund och ersätts av nya celler enligt en genomtänkt plan. Kontrollen görs av ditt sinne och i självhypnos har vi möjlighet att ingripa efter dina önskemål. Eftersom ditt undermedvetna inte kan skilja mellan fantasi och verklighet, kommer det att anta det beteende det ser och reagera därefter i framtiden. Vi vet att var och en av våra tankar, en gång känslomässiga, har en stark tendens till förverkligande.

En av de viktigaste förutsättningarna för att öka denna tankekraft är att koppla den med en positiv känsla och att bättre förankra den i vårt undermedvetna genom ett lätt skymningstillstånd. Som ett resultat kan våra tankar utveckla nästan kusliga krafter. Vi använder denna effekt i följande lätta självhypnos.

”Den dag kommer när människor kommer att inse att deras sjukdomar är relaterade till deras tankar och känslor.” Wilhelm von Humboldt

Om du skulle vilja förbättra ditt utseende generellt för att bli yngre och vackrare med hjälp av självhypnos, kan du spela in följande förslag och lyssna på dem en gång om dagen i ett avslappnat tillstånd, till exempel innan du går och lägger dig eller på morgonen. Metoden är väldigt enkel och absolut fri från biverkningar! Samtidigt och förutom skönhetseffekten har den en avslappnande effekt och aktiverar dina självläkande krafter.

Instruktioner för träning – föryngring av kroppen

Ta nu din smartphone. Allt du behöver är en app med röstinspelning och uppspelningsfunktion, till exempel AudioRec.

Säg nu helt enkelt följande förslag, långsamt och med tydlig röst, på din mobiltelefon. För att uppnå bra resultat bör du senare lyssna på hennes speciellt talade förslag en gång om dagen varje dag. Det spelar ingen roll om det är på kvällen eller på morgonen, precis som det passar dig bäst. (Du är välkommen att använda följande förslag som mall och inkludera dina egna specialiteter och preferenser.)

Först kommer du att försätta dig själv i ett lätt skymningstillstånd så att förslagen som kommer upp lättare kan assimileras av din hjärna/undermedvetna.

Tala i hennes telefon: ”Jag är lugn nu. Jag blundar nu och slappnar av helt. Ingenting kan störa mig – ingenting är viktigt. Alla muskler är avslappnade. Mina nerver är helt avslappnade. Jag kan känna att jag lösgör mig mer och mer från vardagen och ger mig helt och hållet åt denna lugnande avkoppling. Jag känner mig ganska bekväm och koncentrerar mig nu bara på min andning. Min andning är lugn och jämn. Varje gång jag andas ut sjunker jag ännu djupare, djupare för varje andetag, in i en underbar känsla av lugn och trygghet. Alla problem löses upp i ingenting. Mitt lugn är djupt och fast och jag öppnar mig helt för följande förslag.”

Nu borde du vara i ett lätt skymningstillstånd senare, det här räcker. Pausa här i några sekunder och upprepa sedan långsamt följande förslag:

”Jag är helt lugn – helt avslappnad. En underbar känsla av lugn och harmoni sprider sig genom mig och fyller mig helt. Jag överlämnar mig till denna underbara känsla av frid och harmoni och jag är glad från djupet av mitt hjärta. Från djupet av mitt hjärta är jag glad och glad och känner mig ganska bekväm i min situation. Jag ser på framtiden med ett glatt hjärta, för jag vet att många vackra upplevelser väntar mig. Min cirkulation är stabil och min matsmältning fungerar perfekt. Min hälsa förbättras dag för dag. Jag blir bättre och bättre för varje dag på alla sätt.

Mitt huvud är lätt, nacke och axlar är bekvämt lösa och avslappnade. Jag känner denna underbara avslappning i hela kroppen. Djup glädje över mitt välmående strömmar genom min kropp. Jag mår väldigt bra. Min hud stramar till och jag ser mer blommande ut för varje dag. Jag ser mer blommande ut och känner mig yngre för varje dag. Jag kan känna att jag blir yngre – jag blir yngre och smalare. En ny, okänd energi strömmar genom mig och förnyar mig från topp till tå, hela min kropp vitaliseras och stärks. Det känns så bra! Jag är glad och glad från djupet av mitt hjärta.”

Här kan du pausa en minut och sedan fortsätta enligt följande:

”Jag känner återigen den där underbara avslappningen som fyller hela min kropp, och jag känner denna sköna avslappning mer och mer för varje dag. I detta behagliga tillstånd av vila och avkoppling har varje cell i min kropp fyllts med ny energi. Jag är full av styrka och energi. Jag ska räkna till tre. Sedan öppnar jag ögonen igen och är fräsch och pigg. Ett två tre. Öppna ögon!”

Som redan nämnts får du gärna anpassa förslagen till dig själv och ta in egna idéer. Gör din självhypnos endast när du ligger ner eller på en soffa, aldrig när du kör eller står! Således har denna övning bara positiva effekter på dig.

Om du lyssnar på hennes röst en gång om dagen regelbundet i en månad, kommer du att bli förvånad över vad en så liten övning kan göra för din hälsa och ungdomliga utseende. Se till att skapa de uttalade positiva känslorna i dig själv, då kommer den här övningen att ta ditt liv till nya höjder!

By Anna Hassenius

Jag är passionerad i allt som har med hälsa, kroppen, och välmående att göra och har studerat dessa ämnen i över 10 år - både på min fritid och professionellt. Jag upplevde att informationen som finns på nätet är bristfällig och bara skrapar på ytan av allt som finns att lära sig. Här delar jag med mig av mina kunskaper och lärdomar genom åren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg